Ви тут:

Напередодні нового навчального року полтавські патрульні обстежують вулично-дорожню мережу біля закладів освіти

Напередодні нового навчального року полтавські патрульні обстежують вулично-дорожню мережу біля закладів освіти

В рамках профілактичних заходів «Увага! Діти – на дорозі!», які стартували 20 серпня по всій Україні, співробітники сектору безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Полтави обстежили ділянки вулично-дорожньої мережі, що прилягає до території шкільних закладів.

Під час обстеження особливу увагу звертали на стан проїзної частини, наявність попереджувальних дорожніх знаків 1.33 «Діти», дорожніх знаків та дорожньої розмітки, які визначають пішохідні переходи, наявність та стан пристроїв примусового зниження швидкості, світлофорних об’єктів біля шкіл міста. Йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Інформацію про виявлені недоліки передано до відповідних комунальних організацій міста. Наразі проводяться роботи по їх усуненню.

Патрульна поліція Полтави звертається до батьків – нагадайте дітям правила безпечної поведінки на дорозі, при перевезенні дітей в авто використовуйте дитячі автокрісла та ремені безпеки. Також правоохоронці просять водіїв бути уважнішими до маленьких пішоходів. Особливо обережними потрібно бути під час руху біля шкіл та дитячих садочків.

Перейти до вмісту