Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині презентували всеукраїнський освітницький проект “Я маю право”

На Полтавщині презентували всеукраїнський освітницький проект “Я маю право”

Учора у Кременчуці презентували всеукраїнський освітницький проект “Я маю право”, яка пройшла під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олександра ТЮТЮННИКА.

Захід проводився за ініціативи райдержадміністрації Головним територіальним управлінням юстиції у Полтавській області спільно з Регіональним центром з надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області, повідомляють у райдержадміністрації.

На презентації проекту були присутні заступник голови райдержадміністрації Євгеній КОЛЕСНИК, голови сільських рад та об’єднаних територіальних громад, аграрії Кременчуцького району. Метою даного заходу є надання інформації щодо можливих механізмів захисту аграріїв від рейдерських захоплень земель і врожаю та інформування про наявні можливості захисту їх прав на орендовані земельні ділянки та корпоративних прав.
По даних питаннях виступили Тетяна В’ЮН – головний спеціаліст Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, Ірина ПУШКАРЕВСЬКА – керівник Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Світлана ТЕРЕЩЕНКО – начальник відділу взаємодії з суб’єктами первинної правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. По завершенню заходу присутні мали можливість поспілкуватися з представниками територіального управління юстиції та отримати відповіді на свої запитання.

Перейти до вмісту