Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині поліцейські розкрили ряд крадіжок з проникненням

На Полтавщині поліцейські розкрили ряд крадіжок з проникненням

Подія сталася 7 серпня, близько 21:30 в селі Токарі. До поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що з його будинку викрадено кукурудзяне зерно вагою 80 кг та 15 кг кукурудзяного перемелу.

Поліцейські одразу почали пошуки, причетного до крадіжки. Через деякий час особу підозрюваного було встановлено. Ним виявився 52-річний мешканець одного з районів області. Речові докази правоохоронці вилучили.

Учора до поліції Хорольщини звернулися місцеві жителі, які також повідомили про крадіжку зі свого домогосподарства. Шляхом пошкодження замка вхідних дверей невідомі викрали подвійну чавунну плиту, колосники, двоє чавунних дверцят, двоє кутників та чавунне піддувайло. Причетного до скоєного знайшли поліцейські тієї ж доби. 43-річний чоловік дає покази слідчим.

Розкрито крадіжку стартерів із тракторів на Семенівщині. 23 липня чоловік скоїв дану крадіжку з території машинного двору однієї з агро-дослідницьких установ.

Поліцейські Кременчуцького району розкрили крадіжку, яка сталася на початку липня. В селі Кривуші 46-річний чоловік, шляхом злому дверей викрав електробензопилу, електродриль та грошові кошти у місцевого мешканця. Сума збитку встановлюються.

По вісім фактам наразі розпочаті кримінальні провадження за статтею 185 частино 3 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Згідно санкції статті винуватцям загрожує позбавлення волі від трьох до шести років, повідомляють у поліції.

Перейти до вмісту