Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Колектив Хорольського Центру ПМСД поповнивсь молодими спеціалістами

Колектив Хорольського Центру ПМСД поповнивсь молодими спеціалістами

Нещодавно в актовій залі районної лікарні відбулася урочиста подія приурочена зустрічі молодого поповнення – дипломованих спеціалістів, які вливаються в професійну родину медичних працівників Хорольщини.

Випускників медичних закладів щиро зустрів трудовий коллектив лікарняного закладу Центру ПМСД на чолі з головним лікарем Леонідом Соболем.

Серед прибулих – двоє випускників Української медичної стоматологічної академії, це Яна Ватуля та Олег Якунін. Вони працюватимуть сімейними лікарями в Хорольській АЗПСМ №2.  У цій же амбулаторії на посаді сестри медичної буде працювати Юлія Удовиченко, випускниця Кременчуцького медичного училища.

Молоді спеціалісти будуть тепер і в сільських медичних закладах: Родіон Ярмоленко, випускник Лубенського медичного училища, призначений на посаду завідувача Софинським ФАПом, а Ірина Криворотько – на посаду сестри медичної Вишняківської АЗПСМ.

Привітати юних медиків з посвятою в професію завітали голова районної ради Віра Мартюк та виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Абрамов.

В своїх виступах, звертаючись до молодих спеціалістів вони наголосили, що медична галузь району славиться своїм професійним персоналом і міцною матеріальною базою в тому числі житловим фондом для спеціалістів.

Крім того запевнили, що будуть і надалі докладати зусиль для підтримки галузі охорони здоров’я . На згадку про цей день молодим фахівцям вручили цінні подарунки, повідомляють у районній раді.

Перейти до вмісту