Ви тут:
Суспільство Україна 

Геннадій Зубко провів нараду щодо вирішення проблемних питань критичної інфраструктури Донбасу

Геннадій Зубко провів нараду щодо вирішення проблемних питань критичної інфраструктури Донбасу

Сьогодні пропрацьовували на робочій нараді з усіма профільними відомствами та представниками Тристоронньої контактної групи питання щодо функціонування критичної інфраструктури Донбасу. Про це повідомив на своїй сторінці у FB Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Екологічна ситуація на Донбасі, яка залишається проблемною як на підконтрольній території, так і на тимчасово окупованій; функціонування об’єктів водо-, газо-, електропостачання, а також залізничного транспорту у Донецькій та Луганській областей; відновлення інфраструктури населених пунктів на лінії зіткнення – ці питання будуть обговорюватись під час засідання Тристоронньої контактної групи», – зазначив Зубко.

Віце-прем’єр повідомив, що серед важливих завдань – забезпечення мешканців населених пунктів на лінії зіткнення теплом у зимовий період. «По цим важливим завданням будуть запропоновані всі можливі варіанти», – підкреслив він.

Геннадій Зубко подякував представникам Тристоронньої контактної групи за послідовне відстоювання позицій України у протистоянні російському агресору.

Нарада відбулася за участю представників Тристоронньої контактної групи, Мінрегіону, МінТОТу, Мінінфрастуктури, Міненерговугілля, Мінекології, МЗС, Мінекономрозвитку, ПАТ «Укрзалізниця», Пенсійного фонду, НАК «Нафтогаз України», НКРЕКП та інших.

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

Перейти до вмісту