Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Футболісти “Ворскли” провели майстер-клас для маленьких “ворсклян”

Футболісти “Ворскли” провели майстер-клас для маленьких “ворсклян”

Учора тренування вихованців футбольної школи «Ворскли» було особливим. На заняття завітали гравці основного складу «Ворскли» Павло Ребенок та Артур Загорулько.

Також за тренуванням спостерігав і головний тренер команди Василь Сачко. Навіть і не варто говорити, що для хлопчиків тренування пліч-о-пліч разом зі своїми кумирами – безцінний досвід. Павло та Артур працювали в загальній групі, виконуючи ті ж самі вправи, що й решта маленьких футболістів 2003 року народження.

“Ми повинні показувати хлопцям, як робити усе правильно. Я отримав дуже багато позитивних емоцій, які сподіваюся допоможуть у майбутньому матчі з «Динамо». Кожен із хлопців має потенціал, а задача тренерів – його розкрити”, – розповів Павло Ребенок.
Після тренування до хлопців звернувся Василь Сачко. Він закликав футболістів буде патріотами своєї країни, міста та «Ворскли». Та пообіцяв, що у майбутньому найкращих з маленьких футболістів обов’язково запросять на тренування основної команди. 
“Дуже цікаво було поспостерігати за футболістами. Для того, щоб бути їхнього рівня потрібно ще багато працювати та тренуватися. Помітно, що вони значно краще працюють з м’ячем”, – розповів маленький футболіст Ян.
Наприкінці тренування – групове фото на згадку про подію. 
Перейти до вмісту