Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА відвідала Решетилівку

Директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА відвідала Решетилівку

Учора відбувсь виїзний прийом громадян директора Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації О.В.Харченко у Решетилівському районі.

Під час перебування у районі проведено зустріч з керівництвом Решетилівської районної державної адміністрації та районної ради, обговорено нагальні питання, що наразі вирішуються в освітній галузі.
Особлива увага була зосереджена на питаннях соціального захисту працівників галузі, роботи закладів освіти в об’єднаних територіальних громадах, функціонування опорних навчальних закладів та покращення їх матеріально-технічної бази, зокрема Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів, оскільки створення опорних шкіл, оснащення їх сучасними засобами навчання започатковує нову систему якісної освіти для дітей, що проживають у маленьких містечках та сільській місцевості.

Порушувалися також проблемні питання щодо підготовки освітніх закладів району до нового 2017/2018 навчального року, створення умов для надання інклюзивної освіти та виконання завдань Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки в частині обладнання кабінетів предмета «Захист Вітчизни».
На 24.08.2017 у ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г. Боровенського» заплановано відкриття добудованого спортивного залу, який стане окрасою на тільки Решетилівського району, а й області, повідомляють у Департаменті освіти.

Перейти до вмісту