Ви тут:

За тиждень на Полтавщині виникло 20 пожеж в екосистемах

За тиждень на Полтавщині виникло 20 пожеж в екосистемах

Протягом минулого тижня в області виникло 20 пожеж в екосистемах. З них 4 лісові пожежі та 2 торфові. Також одна із пожеж виникла на пшеничному полі поблизу села Крива Руда Семенівського району. Черговому караулу 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини знадобилося близько години аби ліквідувати пожежу. Вогнем було знищено 12 гектарів пшениці на корені. Вогеборці врятували від знищення вогнем пшеницю на корені на площі 83 гектари.

Також 7 липня поблизу м. Горішні Плавні виникла пожежа у лісовому масиві ДП «Кременчуцьке лісове господарство». Вогнем знищено 0,5 га лісової підстилки. Одна із ймовірних причин виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян з проханням не провокувати пожежі на відкритих територіях та дотримуватися елементарних правил безпеки під час відпочинку на природі.

Якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101».

Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків та матеріальних збитків.

Перейти до вмісту