Ви тут:

Виділення додаткових коштів для Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА, – комісія з питань освіти, науки та культури

Виділення додаткових коштів для Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА, – комісія з питань освіти, науки та культури

Сьогодні під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки та культури розглянули питання щодо виділення додаткових коштів для Департаменту освіти і науки на придбання засобів навчання.

Департамент освіти і науки просить виділити 13 млн 200 тис. грн на облаштування цифрових навчальних комплексів “Енштейн”.

Ми плануємо облаштувати кабінети фізики, біології, хімії та географії у Полтавській обласній гімназії-інтернаті для обдарованих дітей ім. А. С. Макаренка, Шишацькій обласній гімназії-інтернаті для обдарованих дітей та Кременчуцькій спеціалізованій школі-інтернаті ім. А. С. Макаренка”, – повідомила начальник відділу фінансової та кадрової роботи Департаменту освіти і науки ОДА Ганна Галушка.

Ці заклади досить відомі своїми досягненнями, тому учні повинні мати змогу навчатись на сучасному обладнанні.

Обговоривши потреби шкіл комісія, під головуванням заступника голови постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки та культури Валерія Прядка, не прийняла рішення щодо виділення додаткових коштів на ці заклади.

Також розглянули додаткове питання “Про укладання трудового контракту з начальником Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Полтавської обласної ради, що пройшов конкурсний відбір”. На конкурсі на посаду начальника Кременчуцького ліцею Валерій Марченко. Члени комісії висловили своє обурення щодо Марченка й не підтримали рішення про укладання трудового договору з ним.

Ця людина не варта того, щоб виховувати наших майбутніх воїнів, героїв. Навіть після приїзду комісії до Кременчуцького ліцею залишилось багато питаннь, щодо роботи Валерія Марченка”, – зазначив заступник голови обласної ради Анатолій Ханко.

Перейти до вмісту