Ви тут:
Оголошення Суспільство Україна 

Всеукраїнська щорічна премія KS Motivation

Всеукраїнська щорічна премія KS Motivation

16 вересня  2017 року у м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 96, у Bartolomeo Best River Resort, вперше проводитиметься Всеукраїнська щорічна премія KS Motivation за видатні результати успішних українців, які йдуть вперед і не зупиняються на досягнутому.

Організатором премії виступає «Всеукраїнське громадське товариство «Кожен спроможен».

Премія культивує значимість розумної та цілеспрямованої людини, яка постійно самовдосконалюється і вчиться новому. Адже саме такі люди роблять нашу державу сильною і самодостатньою. У цьому місія премії – відзначати гідних українців, з яких кожен спроможний брати приклад, розвиваючи себе, свій регіон, а значить і країну!

Премія для людей, які завдяки своїй невичерпній енергії і бажанням працювати на високий результат, є найкращою мотивацією для співгромадян!

Переможців премії визначатимуть в таких номінаціях: «Соціальний проект року», «Учитель року», «Тренер року з розвитку особистості», «Спортивний тренер року», «Школа року», «Подія року», «Письменник року», «Поет року», «Артист року», «Винахід року», «Бізнес-проект року», «Журналіст року», «ЗМІ року», «Майбутнє України» (до 18 років), «Міс К.S. Motivation».

Подати заявку на участь у конкурсі можна за посиланням http://www.premia-ks.com.

Перейти до вмісту