Ви тут:

“Вартість основних фондів по об’єктах незавершеного будівництва з 1987 по 2017 роки, що рахується на балансі управління складає 293292,6 тис грн”, – Голбан

“Вартість основних фондів по об’єктах незавершеного будівництва з 1987 по 2017 роки, що рахується на балансі управління складає 293292,6 тис грн”, – Голбан

 

Умовно можна розділити всі об’єкти на групи, незавершені, які потребують фінансування. Незавершені, які фінансуються та на яких проводяться будівельні роботи – зокрема, Протитуберкульозний диспансер на 350 ліжок у селі Супрунівка Полтавського району. Потребують фінансування з метою введення в експлуатацію, будівництво підвідного газопроводу до села Карабазівка Зіньківського району. Довгобуди та об’єкти, в яких на даний час не має необхідності, документація не відповідає чинним будівельним нормам складають частку капітальних видатків. Та об’єкти незавершеного будівництва, документація щодо яких передана іншим замовникам з метою завершенн. Про це сьогодні, під час щотижневої апаратної наради повідомив начальник управління капітального будівництва ОДА Тимофій Голбан.

 

До незавершених, які фінансуються та на яких проводяться будівельні роботи в області відносяться: Протитуберкульозний диспансер на 350 ліжок у селі Супрунівка Полтавського району – будівництво (третя черга), реконструкція Полтавського обласного клінічного кардіологічного диспансеру у Полтаві – корпус інтервенційної кардіології та реабілітації, будівництво школи в місті Заводське Лохвицького району.

” В області потребує фінансування з метою введення в експлуатацію будівництво підвідного газопроводу до села Карабазівка Зіньківського району. А також потребують проведення капітального ремонту покрівлі Гілецької ЗОШ І-ІІІ ступенів в селі Гільці Чорнухинського району, капітального ремонту будівлі воєнно – спортивного комплексу Лубенської загальноосвітньої школи ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, капітального ремонту приміщення Лубенської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 (заміна вікон та вхідних дверних блоків на металопластикові), також капітального ремонту потребують частини приміщень Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені Героя України Віри Роїк міста  Лубни (заміна вікон)”, – повідомив Голбан.

До довгобудов та об’єктів, в яких на даний час не має необхідності або документація не відповідає чинним будівельним нормам складають частку капітальних видатків віднесли будівництво будинку культури у селищі Нові Санжари.

Роботи у будинку культури розпочато в 1989 році. У 2012 році за ініціативою голови Новосанжарської райдержадміністрації розпочався процес передачі його у власність громади з метою добудови за інвесторські кошти, але згодом інвестор відмовився. Також відбулась реконструкція кінотеатру „Санжари” під центр культури та дозвілля з добудовою допоміжних приміщень у селищі. Там виконані всі роботи, передбачені проектом, окрім приєднання електроустановок ПАТ „Полтаваобленерго” та пусконалагоджувальні роботи”, – сказав начальник управління капітального будівництва ОДА.

 Також минулого року у Полтаві виконано проектні роботи з будівництва каналізаційного колектору діаметром 600 мм на ділянці від існуючого каналізаційного колодязя по вулуці Південній,1а до місця врізування в існуючий каналізаційний колектор діаметром 600 мм біля житлового будинку по Вавілова,13/42.

“Зважаючи на те, що колектор „Південний” відводить стоки з центральної частини міста і знаходиться на глибині 8-14 метрів та внаслідок газової корозії залізобетонного каналізаційного колектора стався обвал гаражів на вулиці Південній, що призвело до підняття рівня каналізаційних стоків на ділянці колектора та виникненню загроз підтоплення житлової забудови та річки Ворскла каналізаційними стоками, КП ПОР „Полтававодоканал” вимушено почасово надавати послуги з водопостачання, так як встановлена тимчасова насосна станція не справляється з великою кількістю стоків. Управлінням в поточному році направлено запит до Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації щодо фінансування вказаного об’єкту”, – додав він.

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту