Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У Полтавській ЦРКЛ впроваджують “Електронний онлайн запис до лікаря”

У Полтавській ЦРКЛ впроваджують “Електронний онлайн запис до лікаря”

Учора голова районної ради Михайло Кононенко провів виробничу нараду щодо впровадження та запуску проекту в сфері медицини «Електронного онлайн запису на прийом до лікаря».  

Голова відзначив позитивні сторони проекту «електронного онлайн запису на прийом до лікаря». Завдяки ньому до лікаря можна буде записатися із мобільного телефону, комп’ютера чи іншого пристрою, який має доступ до Інтернету. У програмі потрібно вибрати або вказати ім’я та прізвище лікаря, до якого пацієнт хоче записатися, система буде показувати «віконця» вільного часу лікаря у той чи інший день. Це нелегка робота на перших етапах впровадження проекту, але в подальшому буде зручно для пацієнтів. Голова районної ради Михайло Кононенко обговорив з фахівцями інформаційних технологій комунальних підприємств (закладів, організацій) терміни запуску програми в тестовому режимі, повідомляють у районній раді.

В підсумку наради надано доручення головному лікарю Полтавської центральної районної клінічної лікарні Мехедьку О.А. та заступнику головного лікаря КП «Полтавського районного клінічного центру первинної медичної допомоги» Великоіваненку С.Г. затвердити план графіку роботи, щодо підключення програми «електронного запису на прийом до лікарів» з 25 серпня 2017 року

Перейти до вмісту