Ви тут:

У Полтаві і Карлівці відновили централізоване гаряче водопостачання

У Полтаві і Карлівці відновили централізоване гаряче водопостачання
Учора гаряче водопостачання міст Полтава та Карлівка поновлено. Про це повідомляє обласне комунальне підприємство “Полтаватеплоенерго”.

Заступника міністра Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Кругляка Едуарда, “Полтаватеплоенерго” отримало підтверджені планові обсяги (ліміти) використання природного газу на першу декаду липня 2017 року, –  сказано у повідомленні підприємства.

Відновлення газопостачання котелень підприємства, які протягом міжопалювального періоду забезпечують послугами з централізованого постачання гарячої води житловий фонд та інші об’єкти соціальної сфери міста, назвали тимчасовим.

Такий підхід до розв’язання проблеми із гарячим водопостачанням у містах Полтава і Карлівка не може забезпечити гарантоване вирішення питання із стабільним постачанням гарячої води нашим споживачам протягом всього цьогорічного міжопалювального періоду, – сказано у повідомленні.

Остаточне вирішення питання, що спричинило цю ситуацію, по суті і розв’язання проблеми наявної заборгованості “Полтаватеплоенерго” за спожитий природний газ перед НАК Нафтогаз Україна, неможливе до повного виконання державою своїх зобов’язань по фінансуванню пільг та субсидій, за вже надані підприємством в опалювальному періоді 2016-2017 рр. послуги (у розмірі понад 153 млн гривень)

Отже, ризик подальших відключень об’єктів підприємства від газопостачання залишається дуже високим.

Споживачам підприємства нагадали, що за період вимушеної зупинки котелень підприємства, споживачам, котрі не отримували послуги з централізованого постачання гарячої води і не мають приладів обліку (гарячої води), нарахування за послугу гарячого водопостачання здійснюватися не будуть.

Підприємство також вибачилося за тимчасові незручності, що виникли з незалежних від нього причин.

Перейти до вмісту