Ви тут:

У Кременчуцькій виховній колонії розпочали проект з вивчення англійської мови

У Кременчуцькій виховній колонії розпочали проект з вивчення англійської мови

Учора до вихованців державної установи «Кременчуцька виховна колонія» завітали представники громадської організації «Союз «Золотий Вік України»».

Зустріч відбулась в рамках освітньої «Програми дистанційного вивчення англійської мови для молоді, що відбуває покарання в місцях позбавлення волі». Програма передбачає проходження курсу навчання англійської мови у супроводі представників «Союзу «ЗОВУ» та «Асоціації інноваційної та цифрової освіти». Президент громадської організації Яна Баранова презентувала хлопцям мету та напрямки програми.

Волонтери розповіли про значущість володіння англійською мовою в сучасному світі для розширення можливостей пошуку роботи після звільнення. Також в рамках зустрічі юнакам ще раз нагадали про справжні цінності життя.

Хлопцям показали фільм про засуджених до довічного позбавлення волі, який змусив їх замислитися над своїм життям та власним вибором. Над тим, що не потрібно повторювати чужих помилок, а слід вчасно зупинитися та зробити переоцінку своєї поведінки. Зустріч пройшла в теплій та невимушеній атмосфері.

Начальник колонії Юрій Величко подякував гостям за постійну співпрацю з колонією в напрямку ресоціалізації вихованців.

Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька

Перейти до вмісту