Ви тут:

У Кременчуцькій військовій частині 3059 триває будівництво штабної будівлі з казармами

У Кременчуцькій військовій частині 3059 триває будівництво штабної будівлі з казармами

У військовій частині 3059 наразі активними темпами триває будівництво нової штабної будівлі з казармами.

Значну фінансову підтримку Кременчуцькому батальйону національної гвардії України на ці цілі було виділено з міського бюджету.
Командир кременчуцьких нацгвардійців Олександр Аленін зазначає, що будівельні роботи мають завершитися цієї осені, що дасть можливість розмістити оперативний підрозділ у Кременчуці.  Він висловив щирі слова подяки міському голові Віталію Малецькому, народному депутату України Юрію Шаповалову, депутатському корпусу Кременчуцької міської ради за вагому підтримку Кременчуцького батальйону Національної гвардії України.
Юрій Шаповалов наголосив, що на всебічну підтримки, як з його боку, так і з боку кременчуцької міської влади, нацгвардійці можуть розраховувати і надалі. А  будівництво і введення в експлуатацію нової сучасної казарми дозволить  розшити штат військової частини 3059 до рівня полка.
Віталій Малецький зазначив, що кременчужани високо цінують вагомий внесок військових у забезпечення громадської безпеки, миру і спокою, як в Україні, так і місті Кременчуці.  Він підкреслив, що ініціюватиме перед  депутатським корпусом Кременчуцької міської ради питання щодо необхідності виділення ще додаткових коштів для завершення даного будівництва, щоб вже у цьому році будівлю казарми було введено в експлуатацію.
 

 

Перейти до вмісту