Ви тут:

#ТриРокиТому: Перше безпосереднє масоване застосування військ РФ проти України

#ТриРокиТому: Перше безпосереднє масоване застосування військ РФ проти України

Три роки тому, 11 липня 2014 року, українські військові були вперше обстріляні з російських «Градів» поблизу населеного пункту Зеленопілля на Луганщині. Де бійці 24, 72, 79 ОМБр та Прикордонної служби перегрупувалися, аби укріпити та захистити кордон України. 

“Лише у цей день, від ворожих обстрілів загинули 7 працівників Державна прикордонна служба України та 30 армійців. Серед них був і генерал-майор Ігор Момот”, – йдеться у дописі на Facebook сторінці МВС України.

Як зазначають у волонтерському проекті “People’s Project”: “…про наслідки цього “акту братньої любові” ми знаємо не із чужих слів. Двоє хлопців, поранених того страшного дня, проходили лікування у рамках проекту «Біотех-реабілітація поранених». Рани страшні, державна медицина впоратись не змогла. Зовсім юному ще хлопчиську Володі вирвало шматок стопи, ногу ледь врятували.http://www.peoplesproject.com/volodimir-19-rokiv-vartist-l…/ Івану тяжко розбило гомілку, зрощували довго, болісно і складно. http://www.peoplesproject.com/ivan-32-roki-likuvannya-triv…/”

“Насьогодні, завдяки вашій допомозі та майстерності лікарів, обоє хлопців завершили лікування та повернулися до нормального життя.Друзі, не забувайте, за що й з ким нам доводиться воювати. Підтримуйте і вірте в нашу Армію. Допомагайте пораненим бійцям. Вистояти та перемогти у цій війні ми зможемо тільки разом”, – закликають волонтери.

 

Перейти до вмісту