Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Решетилівський спорткомплекс здадуть в експлуатацію до Дня Незалежності

Решетилівський спорткомплекс здадуть в експлуатацію до Дня Незалежності

 

У Решетилівці завершується реконструкція спорткомплексу професійного аграрного ліцею імені І.Г. Боровенського. Начальник Управління капбудівництва Полтавської ОДА Тимофій Голбан провів робочу нараду на обєкті, щоб перевірити хід виконання робіт.

 

 

Реконструкція обєкту почалася минулого року. Підрядник мав завершити її наприкінці грудня, але погодні умови не дали цього зробити. Невикористані кошти повернулися до бюджету, а у лютому депутати Полтавської облради знову виділили їх на добудову спорткомплексу. Після проведення тендеру у будівлі знову розпочалися роботи. Їх проводить фірма ТОВ «Марк Строй». Вона надала найвигіднішу пропозицію при проведенні закупівлі через портал «ProZorro».

 

Зараз на обєкті триває завершальний етап робіт. Хід їх виконання сьогодні перевірив начальник УКБ Полтавської ОДА Тимофій Голбан. Разом з ним обєкт інспектували директора ліцею Ніла Спільна та представники підрядника. Кожен з учасників наради висловлював свої побажання та зауваження для ефективнішого завершення будівництва.

 

Внутрішні роботи на обєкті вже завершені. Залишилося тільки завезти тренажери та облаштувати стінку для альпіністів. Також на одній зі стін великої спортивної зали зявиться малюнок у стилі графіті. Його виконає один з полтавських художників.

 

Крім того, підрядник займатиметься благоустроєм території. Окрему увагу робітники приділять газонам. Біля спорткомплексу також облаштують паркувальний майданчик, що створить комфортніші умови для його відвідувачів.

 

 

“Перше, що бачитимуть відвідувачі спорткомплексу — його фасад та прилеглі території. Тому ми маємо докласти зусиль, щоб вони виглядали максимально естетично. Тим більше, комплекс такого рівня зможе приймати обласні і навіть всеукраїнські змагання”, — зазначив Тимофій Голбан.

 

За проектом, спорткомплекс має бути зручним і для людей з обмеженими можливостями. На вході до будівлі встановлений пандус, а всередині є спеціальній туалет для людей на візках. Завдяки створеним умовам люди з обмеженими можливостями відчуватимуть себе на рівних з іншими відвідувачами комплексу.

 

У Полтавській ОДА підкреслюють важливість цього обєкту для області. Він зможе не тільки використовуватися решетилівськими учнями, але й бути майданчиком для проведення великих змагань.

 

“Діти мають навчатися тільки в найкращих умовах. А їх фізичний і духовний розвиток сьогодні — це вклад в українське майбутнє. Впевнений, що ми ще не раз почуємо про чемпіонів, які займалися у цій будівлі”, — наголосив голова адміністрації Валерій Головко.

 

Спорткомплекс планують здати в експлуатацію до Дня Незалежності України. А вже у вересні тут зможуть розпочати заняття юні спортсмени. Роботи йдуть за графіком, тому для цього створені усі умови.

 

За ходом виконання робіт у Решетилівському спорткомплексі можна слідкувати на порталі «Будуємо Прозоро!» (http://zabudova.pl.ua/). Там є інформація про вже виконані роботи. Крім того, на сайті можна відслідковувати, як підрядники працюють на інших обєктах. Портал містить інформацію про підрядників, вартість обєктів та проведені закупівлі.

 

Перейти до вмісту