Ви тут:
Захисник України Оголошення Полтавщина Суспільство 

“#Подаруй книгу тому, хто захищає твій сон”. Полтавці на передовій просять надіслати їм книг

“#Подаруй книгу тому, хто захищає твій сон”. Полтавці на передовій просять надіслати їм книг

До редакції ОКІА “Новини Полтавщини” звернулись бійці АТО з Полтавщини, які зараз дислокуються на передових позиціях фронту. Їхнє прохання було досить незвичним – просили надіслати книг.

“Військові вже тривалий час перебувають в зоні АТО. Звісно, їхнє першочергове завдання – давати ворогу гідну відсіч та боронити кордони України від російських найманців. Але жити однією війною неможливо, адже постійні бойові дії та обстріли виснажують не тільки фізично, але й морально. Тому бійцям також потрібне дозвілля. І першочергово воно має бути змістовним!”, – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим редакція вирішила ініціювати доброчинну акцію, під час якої хочемо зібрати невеличку “бліндажну бібліотеку” для захисників та передати її на фронт. Всіх охочих запрошуємо долучитися до нашої ініціативи.

Це можуть бути книжки будь-якого видавництва, різних років – українська класика, пригодницькі, історичні та детективи. Принагідно можна написати побажання воїнам, або ж листа. Також військові просять актуальні газети та журнали.

Зібрані книги передамо військовикам під час наступної поїздки на Схід або разом з волонтерами.

Тому, якщо у вас є бажання поділитися із захисником України своєю улюбленою книгою, чекаємо на вас за адресою: вул. Соборності 45 (Полтавська ОДА), каб. 517 редакція ОКІА “Новини Полтавщини”.Контактний телефон: 067 177 01 20, 066 89 02 911, 098 47 15 022.

Перейти до вмісту