Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Партія спецмашин КрАЗ відвантажена українським ГЗК

Партія спецмашин КрАЗ відвантажена українським ГЗК

Чергова партія вахтових спецмашин КрАЗ-5233 (АСВ-014) сьогодні виїхала з Кременчуцького автозаводу до споживачеів – цього разу на Північний та Інгулецький ГЗК. Це друге в поточному місяці відвантаження гірникам спеціалізованих автомобілів для перевезення вахтових бригад.

Кузов-фургон українського виробника ТОВ «Інтеркарготрак» (м.Черкаси) встановлено на двовісному шасі КрАЗ-5233Н2, оснащеному 330-сильним дизельним двигуном Євро 5, передпусковим підігрівачем рідини двигуна Webasto. Вперше на такому виді продукції виробник, на вимогу замовника, встановив додаткове електрообладнання – відеореєстратор і монітор камер заднього виду. Для зручності водія в кабіні – комфортне сидіння «Pilot». Тут же – покажчик температури повітря в кузові-фургоні і органи управління системами опалення кузова-фургона.

 Салон кузова-фургона, як і в першій партії відвантажених спецмашин, має травмонебезпечні сидіння з двоточковими ременями безпеки і пластиковим антивандальним захистом на задній стінці. Для безпечного пересування по салону при посадці-висадці передбачені спеціальні поручні. Система опалення – подвійна: автономна «Планар-8Д», що здатна працювати під час руху і стоянки автомобіля, і рідинна, що працює від системи охолодження двигуна. Кузов-фургон і кабіна мають стаціонарне двостороннє переговорний пристрій і багато з того, що полегшить перевезення і забезпечить комфорт вахтовим бригадам.

Нагадаємо, що перша партія спеціалізованих вахтових автомобілів КрАЗ-5233 (ФПВ-14224) за цим договором прибула до гірників два тижні тому, напередодні їх професійного свята – Дня металурга. Тоді спецмашини були з кузовом-фургоном виробництва ПрАТ «Нефтеавтоматика» (м. Полтава).

 

Перейти до вмісту