Ви тут:
Суспільство Україна 

Новоросія vs Малоросія: Плотницький свідчить проти Захарченка, та звинувачує його в розкраданні коштів, – розвідка

Новоросія vs Малоросія: Плотницький свідчить проти Захарченка, та звинувачує його в розкраданні коштів, – розвідка

Після заяви ватажка терористів “ДНР” Олександра Захарченка про створення “Малоросії” головний бойовик “ЛНР” Ігор Плотницький почав розслідування щодо розкрадання грошей з РФ керівництвом “ДНР”.

Про це повідомляє ГУ розвідки Міноборони України на сторінці у Facebook.

“В умовах зменшення обсягів фінансування РФ так званих “народних республік”спостерігається подальше зростання протиріч між очільниками “ДНР” та “ЛНР”. У відповідь на одноосібне проголошення Захарченком так званої “Малоросії”, Плотницький розпочав збір матеріалів щодо розкрадання російських фінансових надходжень керівництвом “ДНР”, – йдеться у повідомленні.

Також розвідці відомо, що “Міністерство державної безпеки “ЛНР” почало формувати доказову базу корупційних діянь у так званих “держустановах “ДНР”, яка буде передана російським кураторам.

За інформацією “ЛНР”, значну частину коштів було викрадено представниками так званої “ДНР” під виглядом виплат соціальної допомоги “особам-привидам”, зокрема, ветеранам Другої світової війни, з використанням документів та бази даних українських соціальних служб, захоплених у 2014 році,
– зазначили у розвідці.

Перейти до вмісту