Ви тут:

На Полтавщині у водія, який намагався втекти від патрульних рівень алкоголю перевищував норму більше ніж в 11 разів

На Полтавщині у водія, який намагався втекти від патрульних рівень алкоголю перевищував норму більше ніж в 11 разів

 

Сьогодні близько опівночі патрульні поліцейські на перехресті проспекту Свободи та вулиці Вадима Пугачова виявили автомобіль ВАЗ-2106, що рухався порушуючи Правила дорожнього руху. Водій цього транспортного засобу не виконав вимогу про зупинку, рухався на заборонний сигнал світлофора та намагався втекти.

Патрульні поліцейські зупинили автомобіль за межами міста. Полісмени з’ясували, що керував ним 33-річний кременчужанин. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Його доставили до наркологічного диспансеру. Алкотестер показав позитивний результат – 2,37 проміле.


На водія ВАЗу патрульні склали 4 адміністративні матеріали за статтями: 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху), 122-2 (невиконання вимог про зупинку), 126 (керування ТЗ без відповідних документів) та 130 (керування ТЗ у стані сп’яніння). Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Загалом за дві доби патрульні поліцейські на дорогах Кременчука зупинили 14 водіїв, що мали ознаки алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Перейти до вмісту