Ви тут:

Вже за 2 місяці жителів Раківки чекає приємний подарунок – сучасний бульвар (ФОТО)

Вже за 2 місяці жителів Раківки чекає приємний подарунок – сучасний бульвар (ФОТО)

 

На вулиці Манагарова  тривають роботи з реконструкції пішохідної зони  – будівництво бульвару. Кременчуцька міська влада прагне зробити Кременчук – містом без околиць і поступово втілює це в життя. Так, цього року на правобережній частині міста проводиться великий обсяг робіт з ремонту доріг. Враховуючи те, що у мікрорайоні Раківка небагато облаштованих зон відпочинку, прийнято рішення про  реконструкцію бульвару на вулиці Манагарова. Це фактично нове будівництво, оскільки пішохідна зона, яка наразі реконструюється знаходилися просто у жахливому стані. Про це повідомили в Кременчуцькій міськраді.

 

Днями міський голова Віталій Малецький разом із народним депутатом Юрієм Шаповаловим проінспектували хід виконання будівельних робіт.  Наразі будівельники укладають тротуарну плитку, облаштовують місця для  розміщення клумб і лавочок,  проводять комунікації для  автоматичного поливу. Роботи ведуться активними темпами, враховуючи великий об’єм робіт їх планують завершити за 1,5 – 2 місяці.

Віталій Малецький та Юрій Шаповалов поспілкувалися із жителями мікрорайону, які з вдячністю говорили про те, що нарешті і на Раківці буде сучасна гарна зона відпочинку, де можна буде прогулятися та приємно провести час.

 Міський голова Віталій Малецький зазначив, що бульвар на вулиці Манагарова незабаром стане улюбленим місцем відпочинку жителів  мікрорайону Раківка. За словами керівника міста, тут буде виконано озеленення, проведено комунікації, забезпечено освітлення у вечірній та нічний час. У подальших планах також відновлення фасаду та прилеглої території колишнього кінотеатру, де наразі знаходиться Центр культури та дозвілля. Кошти на втілення таких планів допоміг залучити  з державного бюджету народний депутат Юрій Шаповалов. Віталій Малецький підкреслив, що після проведення цих робіт на правобережжі Кременчука з’явиться ще одне комфортне  для відпочинку місце.  

Юрій Шаповалов зазначив, що  городяни бачать, як сьогодні змінюється Раківка, у планах також провести реконструкцію та  відновити роботу дитячого садочку у цьому мікрорайоні, якого так потребують його жителі.  

Перейти до вмісту