Ви тут:

У полтавському навчально-реабілітаційному центрі відбулося дитяче свято з нагоди Дня захисту дітей (ФОТО)

У полтавському навчально-реабілітаційному центрі відбулося дитяче свято з нагоди Дня захисту дітей (ФОТО)

Патрульні Полтави вітали малечу з Днем захисту дітей. Близько 40 діточок з особливими потребами змогли цього дня поспілкуватися та пограти у захопливі активні ігри з патрульними.

Щастю від такого спілкування у дітей не було меж. Вони довго не відпускали від себе інспекторів, взявши їх в полон своїм в

еселим сміхом та обіймами.

Цього ж дня охоронці порядку долучились і до загальноміського святкування Дня захисту дітей, яке відбувся біля Монументу Слави. На деякий час площа перетворилася на справжнє казкове містечко. Діти змогли цього дня посидіти в салоні Toyota Prius, покрутити кермо, познайомитися із спецзасобами, потримати в руках рацію та відчути себе справжніми поліцейськими.

Також патрульні поліцейські нагадали основні правила безпечної поведінки на вулично-шляховій мережі та розповіли, як зробити себе помітними на проїжджій частині.

Потім діти разом із охоронцями порядку власними руками виготовили світловідбиваючі елементи, щоб бути видимими на дорозі у темну пору доби. До цікавого заняття долучились і дорослі. Загалом, патрульні з дітлахами виготовили близько 120 світловідбиваючих флікерів.

 

 

      

Перейти до вмісту