Ви тут:

У Полтаві розкажуть про дизайн для соцмереж та лікування криворукості

У Полтаві розкажуть про дизайн для соцмереж та лікування криворукості

14 червня о 19:00 у Grass Coworking (Чорновола, 12) пройде тренінг «Дизайн у соцмережах або Криворукість лікується».

Це вже другий тренінг PR-агентство Yoda Consult, пов’язаний із соцмережами. Попередній пройшов 24 травня під назвою «Як жити без VK». Він стосувався особистого просування у Facebook та розробки ефективної SMM-стратегії. Лекторами на ньому стали Денис Старостін та Роман Повзик.

Як зазначають організатори, багато відвідувачів першого тренінгу попрохали провести подібний захід і щодо дизайну для соціальних мереж. Тому такий і організували.

У якості спікера цього разу виступить дизайнер з 10-річним досвідом, арт-директор Yoda Consult Георгій Єрьомін. Серед його замовників — представники комерційного, громадського, політичного секторів та органи влади.

Головними темами тренінгу стануть:

Помилки у дизайні для соцмереж, яких можна уникнути;

Загальні правила дизайну, які застосовуються для створення якісного контенту;

Приклади хорошого і поганого дизайну у полтавських бізнесі та політиці.

SMMник Yoda Consult Денис Старостін під час тренінгу розповість про сервіси, які варто використовувати для роботи з дизайну у соцмережах.

Реєстрація тут: https://goo.gl/E7HIid.

Організатори розраховують, що на захід прийдуть люди з різних сфер діяльності. Головне, щоб вони використовували соцмереж для особистого просування або промоції своєї організації, бізнесу, партії тощо.

Георгій Єрьомін запевняє, що без якісної візуального контенту робота у соцмережах не має сенсу:

Але багато хто, не маючи знань про дизайн, відразу псує враження про свій проект неякісною графікою. Якщо мати базові знання у цій сфері, то можна уникнути багатьох помилок. Саме такі правила я і пояснюватиму аудиторії.

Вартість входу: 50 грн. У разі додаткових питань: 099-194-27-89.

Це не останній тренінг такого спрямування. Зокрема, до кінця року Георгій Єрьомін планує провести ще як мінімум два подібних заходи щодо дизайну у Полтаві.

Юлія Гончаренко

Перейти до вмісту