Ви тут:

У Полтаві на території обласної клінічної лікарні працювали вибухотехніки (ФОТО)

У Полтаві на території обласної клінічної лікарні працювали вибухотехніки (ФОТО)

 

Поліцейські та рятувальники провели заняття з персоналом лікарні і нагадали про правила безпеки в разі виявлення підозрілих знахідок. Про це повідомили в ГУ НП Полтавської області.

 

 

Навчання складалися з теоретичного етапу, на якому учасникам розповіли, що категорично забороняється робити при виявленні підозрілого предмета, найпоширеніші місця закладання вибухових пристроїв, а також, які саме предмети мають викликати підозру.

Після теоретичних рекомендацій, присутнім було наочно продемонстрований алгоритм дій, при виявленні вибухових предметів.

За легендою, на території лікарні перехожі виявили невідому коробку.

Про підозрілий предмет було негайно повідомлено на лінію 102 і на місце терміново прибули фахівці-вибухотехніки, поліцейські кінологи та працівники рятувальної служби.

Всього за декілька хвилин, територія була огороджена та знаходилась під охороною. Службовий пес, натренований на пошук зброї та боєприпасів, обстежив коробку і показав, що всередині – вибухівка.

З дотриманням всіх заходів безпеки поліцейські винесли підозрілу “посилку” і, на безпечній відстані від оточуючих, знищили її. Після всього правоохоронці ще раз провели огляд всієї території.

 

 

Перейти до вмісту