Ви тут:

У Полтаві громадський діяч та підприємець Валерій Пекар прочитає лекцію про Україну на зламі епох

У Полтаві громадський діяч та підприємець Валерій Пекар прочитає лекцію про Україну на зламі епох

9 червня о 16:30 у Полтавському художньому музеї (Галерея мистецтв) пройде лекція підприємця та громадського діяча Валерія Пекара.

Афіша лекції Валерія Пекара

Валерій Пекар — співзасновник Громадянської Платформи «Нова Країна», керівник компанії «Євроіндекс», викладач Києво-Могилянської бізнес-школи, Львівської бізнес-школи УКУ та член Національної Ради Реформ. У минулому році у видавництві «Фоліо» вийшла його книга «Різнобарвний менеджмент» (http://www.yakaboo.ua/ua/riznobarvnij-menedzhment.html).

За дописами Пекара у Facebook стежать понад 40 тисяч підписників (https://www.facebook.com/valerii.pekar), що автоматично робить його лідером думок сучасного активного прошарку українців.

Лекція матиме назву «Україна на зламі епох: що було, що є і що буде».

Підприємець часто публікує свої думки у всеукраїнських виданнях. Зокрема, у журналі «Новом Времени» Пекар говорить, що Україна сьогодні — це країна з досить високим рівнем політичної свободи:

Валерій Пекар (джерело — styler.rbc.ua)

А значить, варіантів лише два. Або політично вільні громадяни доб’ються і економічних свобод, або для запобігання економічних свобод доведеться в якийсь момент пожертвувати і політичними. Поки обидва варіанти можливі.

Організатор заходу — полтавський осередок Української Академії Лідерства. Це вже не перший освітній проект «уалівців» для Полтави. На початку квітня у нашому місті з лекцією був відомий український історик, викладач Українського Католицького Університету Ярослав Грицак.

Вхід на захід за квитками Галереї мистецтв: 10 грн учнівський, 20 грн дорослий. У разі додатковий запитань: 095-150-78-89 (Святослав).

До речі, у травні 2015 року Валерій Пекар приїздив до Полтави у рамках Школи свідомого громадянина від Відкритого Університету Майдану. Тема його лекції стосувалася інтеграційної динаміки — градації цінностей у людей та організацій.

Довідка: Українська Академія Лідерства — новий формат навчання для випускників середніх шкіл. Воно триває 10 місяців і поєднує елементи фізичного, академічного та духовного виховання і вдосконалення.

Роман Повзик

Перейти до вмісту