Ви тут:

У Миргороді відбувся Форум розвитку громад

У Миргороді відбувся Форум розвитку громад

Сьогодні у приміщенні міської ради відбувся Форум розвитку громад, до участі в якому запросили представників правлінь Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

У рамках заходу було вручено сертифікати за найкраще оформлений інформаційний куточок ОСББ. Крім того, координатор проекту Галина Бут вручила учасникам цінні подарунки, що сприятимуть покращенню функціонування ОСББ, повідомляють у міській раді.

Під час зустрічі було також проведено тренінг щодо звітування ОСББ, підготовки необхідного переліку документів.

  • Ми наближаємося до завершальної стадії нашого проекту, – прокоментувала Галина Бут. – Тож зараз уже розпочинаємо практичну його частину – перевірку документів та підготовку до звітування. Мені приємно, що представники ОСББ з великим ентузіазмом і навчаються, і працюють, здійснюють конкретні кроки для покращення побуту мешканців багатоквартирних будинків. Для них це вже не щось абсолютно нове, коли боїшся помилитися, зробити щось неправильно. Вони вже чудово орієнтуються та розуміють принципи співпраці з ЄС/ПРООН.

Задоволені результатами співпраці з міжнародною організацією і мешканці ОСББ. За словами члена правління ОСББ “Омріяний дворик” (вул. Старосвітська, 47) Валентини Шимко, з 1967 року в будинку не проводилися суттєві ремонтні роботи. А за останній рік, завдяки підтримці європейської організації, вдалося полагодити покрівлю, замінити вікна та двері у під’їздах, а також загально будинкову електромережу.

  • Цей проект приніс місту багато позитиву, – погоджується з колегою голова правління ОСББ “Троїцьке 57” (вул. Троїцька, 57) Олександр Залєський. – Завдяки співпраці з ЄС/ПРООН вдалося залучити позабюджетні кошти на ремонт житлового фонду міста. Наприклад, наше ОСББ отримало 200 тисяч гривень на вкрай необхідні ремонтні роботи. Такі, або навіть більші суми, вкладено також в інші об’єкти.
Перейти до вмісту