Ви тут:

У Кременчуці відбувся фестиваль “Веселі кеди”

У Кременчуці відбувся фестиваль “Веселі кеди”

Вчора у Кременчуцькому парку культури та відпочинку “Придніпровський” відбувся  IV Фестиваль дворових ігор “Веселі кеди”, організатором якого є Молодіжний Парламент Кременчука, а духовним натхненником керівник арт-студії “Шарабант”.

До організації дитячого відпочинку долучилися активісти з числа учнівської та студентської молоді, які свій вільний час проводять із користю та присвячують його дітям. Таким прикладом є сьогоднішній захід – Фестиваль дворових ігор “Веселі кеди”.
Цікаво, що учасники дитячого дворового свята мають можливість обрати собі справу за смаком. Для них організовані різні локації, де можна навчитися майстерності плетіння браслетів із резиночок, позмагатися з мамою  під час стрибків через резинку, показати вправність у грі з м’ячем, позмагатися в інтелектуальних іграх- шашках, шахах, доміно, розмалювати картинку на швидкість тощо.
Фестиваль дворових ігор “Веселі кеди” – це захід у якому беруть участь родини, батьки випробовують свої сили у різних ігрових зонах разом із своїми дітьми.  У кожній зоні найактивнішому учаснику буде вручена фішка, а за 4 зібрані фішки передбачене безкоштовне морозиво, повідомили у міській раді.
 Крім того, всі бажаючі мали можливість стати учасником майстер-класу ліплення з глини від студії живопису та кераміки.

 

Перейти до вмісту