Ви тут:

У Кобеляках відсвяткували Міжнародний День захисту дітей

У   Кобеляках відсвяткували Міжнародний День захисту дітей

Свято влаштували для більше тисяч дітей.

Цього дня у Кобеляки приїхали діти з усіх шкіл та позашкільних закладів району.

Розпочався захід традиційно, о 8 годині ранку, біля Центру культури та дозвілля. В цей час дітлахи мали змогу проявити свої творчі та художні здібності і взяти участь у конкурсі малюнку на асфальті. Серед малюнків, здебільшого, переважала патріотична тематика. Діти малювали мирне небо України, на багатьох малюнках можна було побачити синьо-жовті прапори.

В цей день на свято приїхала директор Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації Олена Харченко. Вона, спільно із головою Кобеляцької райдержадміністрації Тамілою Шевченко, особисто привітали кожного юного художника та вручили їм солодкі подарунки.

О пів на дев’яту ранку святкова колона дітей Кобеляцького району в яскравих костюмах, з повітряними кульками, квітами та прапорцями пройшла під гучні сканування центральною вулицею міста до Центру культури та дозвілля. Чіткий бій барабанщиць відчеканював кожен крок та надавав урочистості. Завершували колону спортсмени та велосипедисти.

Основне дійство проходило на літній сцені, що поруч із Центром культури. Зі словами вітання до присутніх звернулася директор обласного Департаменту освіти Олена Харченко, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко та голова районної ради Володимир Кішінський.

Традиційно відбулося нагородження обдарованих дітей та переможців конкурсу «Малюнок на асфальті» грамотами та подарунками.  Відзначили і юних спортсменів, і каратистів. Жодна дитина, яка завітала на свято не залишилась без подарунка.

Після урочистої частини дітей запросили відвідати казкову країну Дитинства та завітати на станції, які носять назву «Туристична», «Твоє ім’я», «Декоративно-прикладного мистецтва», «Музична», «Технічна» та «Боді-арт», де на дітей чекали веселі розваги, забави та майстер-класи. Також дітлахів цього дня розважали казкові герої.

На території парку малеча мала змогу повеселитись на атракціонах та стати частиною святкувань. Їм було, де проявити свою кмітливість та енергійність. Тут на них чекали естафети, конкурси, вікторини та ігри.

На літній сцені присутніх розважали дитячі співочі та танцювальні колективи. Свято пройшло весело та цікаво, а концертно-розважальна програма була надзвичайно насиченою та пізнавальною.

Перейти до вмісту