Ви тут:

Полтавців запрошують на “Гарний настрій”

Полтавців запрошують на “Гарний настрій”

Сьогодні о 18:00 відбудеться звітний концерт зразкового ансамблю танцю “Гарний настрій” у концертній залі МБК.

У 1997 році колективи міського Будинку культури поповнив ансамбль танцю «Гарний настрій» під керівництвом Оксани Євстігнєєвої. У 2005 році колектив здобув почесне звання Зразкового.
     Основним напрямком роботи колективу є сучасний естрадний танець, але репертуар рясніє цікавими народними, естрадними, а інколи просто несподіваними постановками та танцювальними номерами.

 Колектив активно поповнює чисельний список своїх перемог: «Сузір’я мрій», Чемпіонат України «Neprostoтанці», Всеукраїнський телевізійний конкурс «Крок до зірок», Міжнародний конкурс «Бегущие по волнам», Танці з Карпатами та ще багато конкурсів та чемпіонатів прикрашають учасники колективу своїми масовими, різножанровими і завжди цікавими виступами.      У діючому репертуарі колективу понад 30 хореографічних композицій, але талановитий склад колективу та неординарний творчий керівник постійно створюють нові танцювальні шедеври.
      Жодне міське свято не проходить без участі цього талановитого та дружного колективу. А завжди непередбачувані, але такі очікувані хореографічні постановки та номери керівника мають своїх шанувальників та залишаються ще довго у пам”яті глядача.

Перейти до вмісту