Ви тут:

На Зіньківщині затвердили Положення про щорічні одноразові стипендії

На Зіньківщині затвердили Положення про щорічні одноразові стипендії

Днями пройшло перше пленарне засідання вісімнадцятої сесії Зіньківської районної ради, на якому депутати розглянули 28 сесійних питань.

На сесії затверджено Положення про щорічні одноразові стипендії районної ради для обдарованих і талановитих дітей та молоді навчальних закладів району, порядком організації заходів з відшкодування частини вартості путівки дитячим закладам оздоровлення та відпочинку за надані послуги з оздоровлення та відпочинку дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми.  Інформуючи по питаннях начальник відділу освіти Зіньківської РДА Юрій Дахно зазначив, що за рахунок коштів обласного та районного бюджетів планується часткове відшкодування таких виплат, в розмірі двох прожиткових мінімумів для дитини від 6 до 18 років, але не більше, ніж 70% від вартості путівки. Відшкодування здійснюється відповідно до Порядку один раз на рік.

Сесія внесла зміни до районної програми оздоровлення та відпочинку дітей, до програми розвитку дитячо-юнацького гандболу в Зіньківському районі, до програми забезпечення виконання Зіньківською РДА делегованих їй районною радою повноважень та до програми розвитку місцевого самоврядування у Зіньківському районі.

У цьому році, районна рада запланувала кошти на забезпечення команди юнаків та дівчат ігровою спортивною формою на суму 100 тис. грн та на придбання нагородних матеріалів для відзначення учасників змагань (кубки, медалі, вимпели, грамоти, тощо) на суму 50 тис. грн.

Перейти до вмісту