Ви тут:

На Полтавщині затримали рибних браконьєрів

На Полтавщині затримали рибних браконьєрів

 

Сьогодні групою Управління оперативного реагування було виявлено порушення в Полтавській області, в Сульській затоці Кременчуцького водосховища. Рибоохоронний патруль затримав двох громадян, що здійснювали вилов сітками в кількості 28 штук. Порушники виловили 140 кг риби.

 

«Порушників було затримано, коли човен вже підходив до берега. Сітки, дюралевий човен та автомобіль «Нива» вилучено. Справи передано у відповідні територіальні органи Держрибагентства Київської та Полтавської областей для підготовки матеріалів до суду», – прокоментував начальник Управління оперативного реагування «Рибоохоронний патруль» Володимир Пономаренко.

Також, двох громадян було затримано, коли вони здійснювали вилов сітками в кількості 16 штук. Інцидент стався на Київському водосховищі, в районі села Сорокаші Чернігівської області. Порушники виловили рибу в кількості: плоскирка – 522 шт., плітка – 51 шт., судак – 9 шт., щука – 1 шт., окунь – 8 шт., краснопірка – 11 шт., карась – 11 шт., чехоня – 4 шт., синець – 25 шт. Загальна вага 152 кг. Збитки, завдані рибному господарству, складають 29500 грн.

Загальна сума збитків, завданих рибному господарству, складає майже 220 тис грн.

Перейти до вмісту