Ви тут:

На Полтавщині 60 -річний чоловік вирощував коноплі

На Полтавщині 60 -річний чоловік вирощував коноплі

 

Дільничні офіцери поліції Новосанжарського відділення поліції виявили факт незаконного вирощування рослин коноплі.

 

Під час санкціонованого обшуку працівниками поліції Євгенієм Фесенком та Олегом Маньком було виявлено та вилучено 260 стебел рослин коноплі, полімерна пляшка з нашаруванням речовини зовні схожої на екстракт канабісу, скляна банка з сухою речовиною в подрібненому стані зовні схожою на наркотичну.

Зранку, близько 09-00 год., на підставі ухвали суду Новосанжарські правоохоронці провели обшук у будинку 60-річного мешканця одного з сіл Новосанжарщини.

У приватному помешканні, де чоловік проживав разом з дружиною інспектори поліції виявили купу заборонених речей. Найперше, це на присадибній ділянці, господарі вирощували наркотичні рослини – коноплю.

У прихожій кімнаті на кухонному столі працівниками поліції було виявлено пластикову бутилу з нашаруванням речовини зовні схожої на екстракт канабісу.

Окрім того в іншій кімнаті було знайдено скляну банку з сухою речовиною в подрібненому стані зовні схожою на наркотичну. Речові докази вилучені та на правленні на експертне дослідження.

За фактом порушення Закону, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України – Незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель.

Злочини, кваліфіковані за цією статтею караються штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Перейти до вмісту