Ви тут:
Екологія Полтавщина Суспільство 

У Лохвиці покарали порушників Правил благоустрою

У Лохвиці покарали порушників Правил благоустрою

Інспектором благоустрою і озеленення Лохвицької міської служби благоустрою Н.Г. Чайкою після проведення попереджувально-роз’яснювальної роботи було складено 5 адмінпротоколів на осіб, які, незважаючи ні на що,  знехтували Правилами благоустрою, а значить – чистотою міста.

Двоє з таких мешкають поза межами населених пунктів міської ради ( у с. Безсали Лохвицького та с. Трудове Козельщанського районів), тож відповідні матеріали про порушення направлено за місцем їх проживання. Три адмінпротоколи, що стосувалися саме лохвичан, члени комісії розглянули детально.

Отож, адміністративна комісія після проведення роз’яснювальної роботи винесла одноголосний вердикт – притягти всіх трьох порушників до адміністративної відповідальності, тобто оштрафувати! На перший раз вирішили обмежитися мінімальною сумою у 340 грн, а це  двадцять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Варто зауважити, що за подібні вчинки  стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає штраф від 20 до 80 мінімумів доходів громадян. А це вже 1360 грн.

Перейти до вмісту