Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відбувся І Всеукраїнський благодійний парад костюмованих тварин “Кубок Хатіко”

У Кременчуці відбувся І Всеукраїнський благодійний парад костюмованих тварин “Кубок Хатіко”

Днями у Кременчуці відбувся перший Всеукраїнський благодійний парад костюмованих тварин “Кубок Хатіко”.

Кременчужани  прийшли цього дня до парку  разом зі своїми  улюбленцями, щоб взяти участь у заході. Це переважно собаки, а також кіт і равлики.

Мета проведення заходу – привернути увагу до бродячих тварин і зібрати кошти для тварин, що утримуються в притулку КП «Спецсервіс Кременчука». Завдяки проведенню «Кубку Хатіко» вдалося зібрати  9 450 гривень, які  підуть на фінансування притулку.
Перед початком конкурсної програми перед учасниками заходу виступили представник Кременчуцького батальйону Національної гвардії України разом із  своїм собакою, який несе службу в армії. Це восьмирічний пес, який побував у зоні АТО, а в мирний час патрулює місто разом із нацгвардійцями. На його рахунку не один затриманий злочинець.
Кременчужани надзвичайно творчо підійшли до участі у заході, вони  не тільки пошили яскраві та оригінальні костюми для своїх тварин, деякі господарі та їх улюбленці були одягнені в одному стилі.
Переможцем конкурсу “Кубок Хатіко” став пес Умка з притулку КП «Спецсервіс Кременчук», глядачі віддали за нього найбільше голосів – 94. Цей собака має сумну історію, він  пережив складні травми і залишився без ноги. Працівники КП «Спец сервіс Кременчук» говорять, що незважаючи на це він дуже хороший, повідомили у міській раді.
 

 

Перейти до вмісту