Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці почали збирати підписи за відкликання мера Малецького

У Кременчуці почали збирати підписи за відкликання мера Малецького

Мешканці Кременчука розпочали збір підписів за відставку з посади міського голови Кременчука Віталія Малецького та керівника міського управління охорони здоров’я Максима Середи.

Як повідомляє «Програма плюс», причина –  ставлення можновладців до померлих та кричуща ситуація в міському морзі, за що відповідає як Максим Середа, так і сам мер.

«Звертаюся до кременчужан з проханням підтримати. Мені 80 років й стажу 53 роки. Але те, що нам показали в репортажі про міський морг, – це знущання над нами всіма, над нашими рідними.
Ми не живемо вічно, але щоб ставилися до померлих – складали їх одне на одного – мовчати про це не можна. Бо завтра так ставитимуться й до наших тіл теж. Ми починаємо збір підписів за відкликання з посади міського голови Віталія Малецького й керівника міського управління охорони здоров’я Максима Середи, бо це їхня провина й це результати їхньої діяльності з передачі приміщень моргу в оренду», – таке пояснення пенсіонерок, які просять кременчужан не залишатися байдужими та підтримати загальноміську ініціативу.

Перейти до вмісту