Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Судитимуть полтавця, у якого виявили згортки з канабісом

Судитимуть полтавця, у якого виявили згортки з канабісом

Полтавська місцева прокуратура затвердила і направила до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за підозрою жителя Полтави у вчиненні злочинів щодо незаконного обігу психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів.

       За  інформацією прокурора прокуратури Григорія Гриня, своєрідну міні-нарколабораторію чоловік обладнав у своєму гаражі. У цьому ж приміщенні він створив необхідні умови для вживання наркотиків потенційними покупцями, а іноді й сам допомагав їм робити ін’єкції. 

       «Під час санкціонованих обшуків у гаражі та автомобілі обвинуваченого виявлено та вилучено 3,5 мл метамфетаміну (психотропна речовина), приладдя для його виготовлення, понад 34 г канабісу (особливо небезпечний наркотичний засіб), гроші, отримані від незаконної діяльності (661 грн.), та інші речові докази», – розповів прокурор, додавши, що наркотики були розфасовані у згортки.   

       Полтавця судитимуть за 4 статтями Кримінального кодексу України:

       ч. 2 ст. 307 (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та незаконний збут психотропних речовин); 

       ч. 1 ст. 309 (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичного засобу без мети збуту);

       ч. 1 ст. 313 (незаконне виготовлення, зберігання обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин);

       ч. 1 ст. 317 (незаконне надання приміщення для вживання психотропних речовин).

 

Нагадаємо, зазначену особу правоохоронці затримали 17 березня 2017 року, коли він незаконно збував метамфетамін (http://pol.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=204365&fp=40).

Перейти до вмісту