Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Розпочали розгляд справи щодо неподання інформації ПАТ “Управління механізації будівництва №23”

Розпочали розгляд справи щодо неподання інформації ПАТ “Управління механізації будівництва №23”

Територіальним відділенням розпочато розгляд справи за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях ПАТ «УПРАВЛІННЯ МЕХАНІЗАЦІЇ БУДІВНИЦТВА №23» у вигляді неподання інформації на вимогу територіального відділення у встановлені головою територіального відділення строки.

Полтавським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України здійснюється дослідження на предмет наявності або відсутності ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях Приватного акціонерного товариства «Управління механізації будівництва №23» під час проведення у 2016 році Управлінням ЖКГ виконавчого комітету Полтавської міської ради процедури відкритих торгів з предмету закупівлі «Послуги з поточного ремонту дорожнього покриття та тротуарів вулиць м. Полтави».

У визначений у вимозі територіального відділення строк інформація на вимогу територіального відділення Приватним акціонерним товариством «УМБ 23» не надана.

Пунктом 5 частини першої статті 17 Закону України «Про Антимонопольний комітет України» чітко визначено повноваження голови територіального відділення Антимонопольного комітету України, серед яких зазначено, що при розгляді заяв і справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, проведенні перевірки та в інших, передбачених законом випадках, вимагати від суб’єктів господарювання, об’єднань, органів влади, органів місцевого самоврядування, органів адміністративно – господарського управління та контролю, їх посадових осіб і працівників, інших фізичних осіб інформацію, в тому числі з обмеженим доступом.

Перейти до вмісту