Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Матерів Кобеляцького району привітали зі святом Дня матері

Матерів Кобеляцького району привітали зі святом Дня матері

Вчора у Кобеляцькому районному Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся урочистий концерт, присвячений Дню Матері.

Традиційно, це свято відзначають у другу неділю травня. Цього дня в залі зібралося безліч гостей, аби вклонитися матерям, подякувати їм за титанічну працю, любов, силу, віру, відданість та надію.

Серед почесних гостей були матері, бабусі та дружини воїнів, які загинули на сході нашої держави. Здебільшого, всі музичні номери та побажання були адресовані саме їм.

Цього дня відзначили подяками та квітами матерів та дружин Героїв України Юрія Сітяєва, Віталія Салогуба, Володимира Вільковського, Григорія Кошлатого, Олексія Мєлкозьорова, Сергія Месечі, Олександра Чирцова та Антона Дзерина.

Голова Кобеляцької райдержадміністрації Таміла Шевченко у своєму виступі зазначила, що на долю жінки сьогодні випало найстрашніше та найважче — страхіття, які відбуваються на сході.

 — Страшно, що ми з вами зустрічалися саме тоді, коли проводжали наших хлопців в останню дорогу. І наше серце болить за кожного з вас, — сказала Таміла Вячеславівна. — Ми повинні молитися за наших військових, за нашу Україну, щоб якомога швидше прийшов мир на нашу землю.

Після концертної програми, яку влаштували вихованці та педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості, матерів військовослужбовців запросили на чаювання в затишній атмосфері, де вони могли поспілкуватися та хоч трішки приглушити свій душевний біль, повідомили у Кобеляцькій райдержадміністрації.

Перейти до вмісту