Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Депутат обласної ради з робочим візитом відвідав Горбанівський геріатричний пансіонат (ФОТО)

Депутат обласної ради з робочим візитом відвідав Горбанівський геріатричний пансіонат (ФОТО)

Депутат Полтавської обласної ради Руслан Рогов з робочим візитом відвідав Горбанівський геріатричний пансіонат.

5 травня, у День 15-річниці військової служби правопорядку, депутат обласної ради Руслан Рогов  з робочою поїздкою відвідав Горбанівський геріатричний пансіонат ветеранів війни і праці, який відноситься до об’єктів спільної власності територіальних громад області.

У пансіонаті нині проживає майже півтисячі підопічних, в основному – літні люди, інваліди, які не мають близьких працездатних родичів, відтак потребують стороннього догляду та побутового обслуговування. Чимало з них є ліжкохворими.

“Наші підопічні намагаються вести активний спосіб життя. Майже кожен мешканець має ділянку землі, якою опікуються. Кожен житель пансіонату має свій маршрут для прогулянок. У нас проживає 10 сімейних пар та 63 учасника бойових дій”, – розповів керівник Горбанівського геріатричного пансіонату Віктор Лебедєв.

Депутат зустрівся з керівником, який окреслив всі проблеми пансіонату.

Особливу увагу Руслан Рогов приділив пральні, яка потребує капітального ремонту.

“Під час робочої комісії, виникли питання, із забезпечення, маршрутним транспортом мешканців геріатричного пансіонату. Я приїхав до пансіонату, щоб зрозуміти їхню проблематику. Те, що я  побачив, мене вразило. У даному пансіонаті людям дають шанс зачипитись за життя. Проблематика мені зрозуміла. Буду виходити з пропозицією до бюджетної комісії виділити кошти на купівлю пральних машин. Потрібно допомогти людям, які тут проживають”, – скзаав Руслан Рогов.

За словами депутата, Горбанівський геріатричний пансіонат один з кращих в Україні, і його потрібно підтримувати в належному стані.

По завершенню візиту, Руслан Рогов, нагородив керівника пансіонату Віктора Лебедєва почесною грамотою Полтавської обласної ради. Та подякував працівникам та керівнику за їхні “великі серця”.

“Ви  щоденно зустрічаєтесь з чужою бідою, болем, стражданням, даруєте людям тепло своєї душі та впевненість у завтрашньому дні. Я вдячний вам за працю”, – сказав він.

Також, почесною грамотою Полтавської облради, депутат нагородив учасника бойових дій Юрія Янченка.

 

 

 

Перейти до вмісту