Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

За минулу ніч поліція зафіксувала чотири факти водіння в нетверезому стані

За минулу ніч поліція зафіксувала чотири факти водіння в нетверезому стані

Минулої ночі близько 22-ої години, на вулиці Василя Капніста патрульні зупинили водія, який кермував автівкою Mersedes-Benz.

Як з’ясувалося при спілкуванні, водій перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Огляд на проводився у присутності двох свідків. Перевірка на пристрої драгер показала результат – 1.56 проміле алкоголю. На нього було складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль передано тверезому водію.

В цей же час на вулиці Гожулівська інспектори помітили ще одного нетверезого, що керував автомобілем Mercedes-Benz E 280. Освідування проходило в медичному закладі. Результат – 1. 02 проміле. На водія охоронці порядку склали два адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у сані сп’яніння), ч. 1 ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

Також близько опівночі на вулиці Липневій патрульні помітили, що водій ВАЗ 2101 перебуває за кермом з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Це підтвердив і результат алкотестера, який показав на екрані 2. 36 проміле. На нього було складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП, (Керування в стані сп’яніння), а посвідчення водія – вилучено.

Четвертого нічного нетверезого керманича ВАЗ 2107 інспектори зустріли уже під ранок на вулиці Козака. Рівень алкоголю в крові громадянина перевищував у три рази. На порушника було складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння), а транспортний засіб було передано тверезому водію.

Перейти до вмісту