Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві нетверезий водій заїхав у дерево та викликав на допомогу дружину в такому ж стані (ФОТО)

У Полтаві нетверезий водій заїхав у дерево та викликав на допомогу дружину в такому ж стані (ФОТО)

Нетверезий водій заїхав у дерево та викликав на допомогу дружину в такому ж стані. Близько 22 години ночі до патрульних Полтави з лінії 102 прийшло завдання, що на вулиці Європейській сталося ДТП без потерпілих. Інспектори приїхали на місце події і побачили пошкоджений автомобіль Renault Logan. Про це повідомила Патрульна поліція Полтави на своїй сторінці у Facebook.

jtsu

Передусім поліцейські переконались, що в наслідок пригоди ніхто не постраждав. Патрульні встановили, що водій під час руху не обрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на дерево. В наслідок цього транспортний засіб отримав значні механічні пошкодження.
Неозброєним оком було видно, що громадянин був напідпитку, але проходити перевірку на стан сп‘яніння він відмовився. На водія склали протоколи за скоєну ДТП та керування у нетверезому стані.

Згодом, до чоловіка на допомогу під’їхала його дружина на автомобілі Ford focus, але допомогти нічим не змогла. У громадянки під час спілкування охоронці порядку також помітили ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків жінка відмовилася від проходження огляду на наявність алкоголю в крові. На неї склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Автомобіль Ford focus було передано тверезому водію, а Renault Logan евакуйоване на штрафмайданчик.

 

Перейти до вмісту