Ви тут:
Прес-релізи Суспільство Україна 

Скетч-шоу «Він, Вона і телевізор» стартує на 2+2

Скетч-шоу «Він, Вона і телевізор» стартує на 2+2

17 квітня на 2+2 відбудеться прем’єра гумористичного шоу «Він, Вона і телевізор» з Інною Приходько та Назаром Задніпровським.

22_vin_vona_tv

«Він» – Богдан (Назар Задніпровський) і «Вона» – Яна (Інна Приходько) – сучасне подружжя з чудовим почуттям гумору, яке любить по-доброму кепкувати одне з одного, а також, зручно вмостившись на родинному дивані, разом переглядати по телевізору різні веселі історії. Кожному телесюжету передують короткі «родинні» скетчі. Комічні ситуації в житті персонажів Інни та Назара виникають довкола різних побутових дрібниць, звичайних життєвих подій, бажань і потреб: пошуки пульту, забутий пароль до комп’ютера, прибирання брудних шкарпеток, отримання дружиною водійських прав чи планування дня народження.

«Ми з Інною не вперше граємо чоловіка і дружину. Іноді на зйомках навіть нагадуємо справжнє подружжя. Я, наприклад, по очах можу сказати, який у неї настрій. Того дня, коли почали знімати «Він, Вона і телевізор», він був дуже добрий. Сподіваюсь, глядачі відчують цей позитив і добрий гумор нового шоу», – зазначив Назар Задніпровський.

Перейти до вмісту