Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині збільшать кількість шкіл патріотичного виховання

На Полтавщині збільшать кількість шкіл патріотичного виховання

Збільшення шкіл та гуртків національно-патріотичного виховання у Полтавській області обговорили сьогодні на першому засіданні Координаційної ради.

Нарада відбулася під головуванням начальника Управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександра Буцького та за участі головного спеціаліста відділу сім’ї та молоді, секретаря Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання Марини Засенко, керівника Полтавської обласної дитячої громадської організації “Воїн”, заступника голови Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання Олега Бариша, членів Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при обласній державній адміністрації.

img_1990

Координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання при ОДА складається з 34 представників і збиратиметься раз на місяць.

“У кожній районній державній адміністрації створили Координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання. Департаментом освіти і науки ОДА розроблено Обласну державну цільову програму національно-патріотичного виховання на 2017 – 2020 роки”, – повідомила головний спеціаліст відділу сім’ї та молоді Управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, секретар Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при обласній державній адміністрації Марина Засенко.

img_1993

Також комісія затвердила план роботи Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації на 2017 рік. Координатором її діяльності є Управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

“Потрібно залучати дітей до розвитку у різних напрямках. Застосовувати інформаційні технології в подачі інформації про національне-патріотичне виховання”, – розповів керівник Полтавської обласної дитячої громадської організації “Воїн”, заступник голови Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при обласній державній адміністрації Олег Бариш.

img_1988

Потрібно облаштувати у школах кімнати для зберігання зброї, щоб уроки патріотичного виховання могли проходити правильно і юнаки були фізично підготовлені вступати до лав Збройних Сил України.

“Наступне засідання Координаційної ради проведемо у “Жіночому батальйоні” (с.Головач), щоб повністю зануритись в патріотичну атмосферу”, – запропонував начальник Управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Буцький.

img_1996

Перейти до вмісту