Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині відкрили ще один агентський пункт з надання пенсійних послуг

На Полтавщині відкрили ще один агентський пункт з надання пенсійних послуг

На Полтавщині в приміщенні Скороходівської об’єднаної територіальної громади Чутівського району 19 квітня відкрито агентський пункт пенсійного обслуговування громадян. Дана громада включає в себе три сільських ради з населенням 5,5 тис.чол., серед яких – понад 1,5 тис. пенсіонерів.

p1160727

Завдяки увазі до непрацездатного населення з боку керівника громади Дрозда В.М., для працівників Пенсійного фонду, які надаватимуть пенсійні послуги, виділено за рахунок коштів громади відремонтований та облаштований меблями окремий робочий кабінет з двома автоматизованими робочими місцями, всі технологічні процеси забезпечено сучасною комп’ютерною та оргтехнікою, встановлено телефонний та інтернет-зв’язок.

У відкритті агентського пункту прийняв участь перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду Носенко В.М., який провів на базі нового приміщення і виїзний прийом громадян.

Досвід роботи діючих агентських пунктів Полтавщини та надання інших послуг, які надаються за місцем проживання громадян, передбачено вивчити та поширити під час виїзної колегії Головного управління Пенсійного фонду, яка відбудеться 21.04.2017р. на базі Омельницької об’єднаної територіальної громади Кременчуцького району Полтавської області, яка функціонує починаючи з серпня 2015 року.

Перейти до вмісту