Ви тут:
Анонс Головне децентралізація Оголошення Полтавщина Суспільство 

6 квітня у Полтаві відкриють регіональний центр розвитку місцевого самоврядування

 6 квітня у Полтаві відкриють регіональний центр розвитку місцевого самоврядування 

6 квітня в Полтаві відбудеться урочисте відкриття офісу відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» в Полтавській області, який було створено за підтримки Програми «ULEAD з Європою».

Участь у відкритті офісу братимуть представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, керівник програм співробітництва Представництва Європейського Союзу в Україні Беренд де Гроот, директор Програми ULEAD від GIZ Бастіан Файгель, представники обласних рад і державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад тощо.

Спеціально для участі у відкритті регіонального центру в Полтаві з Брюсселя прибудуть Петер Вагнер, керівник Групи підтримки України, створеної у квітні 2014 року за рішенням президента Європейської комісії, та керівник відділу фінансового співробітництва цієї групи Штефан Шльойнінг.

Початок заходу, який є відкритим для журналістів, – о 10-й годині ранку, після офіційної частини в приміщенні регіонального центру буде проведено прес-брифінг за адресою:

м. Полтава, вул. Лідова, 10.

Перейти до вмісту