Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Вихованців Кременчуцької виховної колонії навчали надавати першу меддопомогу при ураженні електрострумом

Вихованців Кременчуцької виховної колонії навчали надавати першу меддопомогу при ураженні електрострумом

dscn7753

Сьогодні для вихованців Кременчуцької виховної колонії Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції провели додаткові інструктивні заняття з охорони життєдіяльності «Дотримання правил техніки безпеки під час відбування покарання».

Дотримання техніки безпеки – невід’ємна умова, яка повинна виконуватися як співробітниками, так і вихованцями. Це відноситься до всіх місць відвідування: гуртожитки, їдальня, загальноосвітня школа, професійно-технічне училище, виробничі майстерні, лазня тощо.

dscn7757

До заняття залучили старшого інженера-енергетика Олексія Рибалку та виконуючого обов’язки начальника медичної частини Наталю Павлюк. Юнакам додатково роз’яснили правила поводження з електрообладнанням та з робочими інструментами. Хлопці також пройшли позаплановий інструктаж щодо загальних правил техніки безпеки під час відбування покарання.

Під час презентації вихованцям продемонстрували можливі наслідки недбалого ставлення до правил техніки безпеки.

dscn7775

Медичний працівник разом з вихованцями відпрацювали основи надання першої невідкладної медичної допомоги при ураженні електрострумом. Підлітки навчилися оцінювати стан здоров’я постраждалого для того, щоб вміти надати якісні і своєчасну допомогу.

Прес-служба Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції

Перейти до вмісту