Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Розсошенцях обговорили можливість переходу житлових будинків на індивідуальне опалення

У Розсошенцях обговорили можливість переходу житлових будинків на індивідуальне опалення

dsc_5851

Учора громадська рада при Полтавській РДА провела громадські слухання в с.Розсошенці Щербанівської сільської ради щодо розгляду питання переходу на індивідуальне опалення житлових будинків. Наразі існує заборгованість населення перед ПАТ “Полтавагаз” за опалення помешкань. Для того, аби вирішити це питання необхідні рішучі дії. Одним напрямком таких є ліквідація котелень та перехід на індивідуальне опалення населення.

dsc_5850

На зборах були присутні голова громадської ради при райдержадміністрації Володимир Андрієнко, члени громадської ради, представники Полтавської РДА, Щербанівський сільський голова Ігор Процик, начальник КП «Житлово-комунальний комбінат с.Розсошенці Полтавського району» Олександр Роман, мешканці села.

dsc_5849

Голова сільської ради повідомив про наявні проблеми стану опалення та перспективи переходу на індивідуальне опалення. Метою проведення цих громадських слухань було донесення до населення об’єктивної інформації переходу на індивідуальне опалення та врахувати думку мешканців села. Після обговорень, вирішили створити ініціативну групу серед мешканців житлових будинків, визначити терміни та вивчити громадську думку для прийняття відповідного рішення.

dsc_5846

Перейти до вмісту