Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Шишацькі рятувальники отримали сучасне обладнання (ФОТО)

Шишацькі рятувальники отримали сучасне обладнання (ФОТО)

40

23 березня, за участі голови Шишацької об’єднаної територіальної громади Олександра Тутки та начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимира Салогуба відбулося урочисте вручення шишацьким рятувальникам нового сучасного аварійно-рятувального обладнання та технічного спорядження. Про це повідомили в ДСНС Полтавської області.

За сприяння керівництва Головного управління ДСНС України у Полтавській області та підтримки місцевої влади вогнеборці отримали апарати на стиснутому повітрі «Drager», панорамні маски, пожежні чоботи, карабіни, стволи ручні та повітряно-пінні, рукава пожежні, ножиці діелектричні, брезентові рукавиці з подвійними крагами, підшоломники та інше обладнання.

«Всі ми добре розуміємо, що від того наскільки технічно забезпечені рятувальники залежить оперативність реагування та швидкість ліквідації наслідків надзвичайної події. Завдяки новому аварійно-рятувальному обладнанню, яке відповідає викликам сьогодення, шишацькі рятувальники зможуть мінімізувати втрати від пожежі та своєчасно надати допомогу постраждалим», – зауважив Володимир Салогуб.

Варто додати, що робота з оновлення матеріально-технічної бази пожежно-рятувальних підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС триває. Завдяки тісній та плідній співпраці керівництва Головного управління, Полтавської обласної державної адміністрації, обласної ради та органів місцевої влади рятувальники і з інших районів отримають необхідне для ефективного виконання завдань за призначенням нове сучасне обладнання та технічне спорядження.

 41

 

42

43

44

Перейти до вмісту