Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Навчальні тренінги для працівників Міністерства соціальної політики України

Навчальні тренінги для працівників Міністерства соціальної політики України

dsc_0022

Сьогодні відбулися навчальні тренінги про подолання соціальних наслідків конфлікту на Донбасі та незаконної анексії Криму для працівників Міністерства соціальної політики України та інших державних установ.

Тренінги, були розділені на чотири сесії, проводили юрист Дмитро Коростельов та психолог Анна Корчевська.

У першій сесії Дмитро Коростельов надав інформацію про отримання статусу ВПО, Адресна допомога, порядок отримання статусу ВПО та призначення адресної допомоги для дітей, які прибули без супроводу батьків. База даних ВПО – проблематика та механізми вирішення. Огляд судових рішень.

Друга сесія розпочалася з інформації про соціальний захист ВПО, ВПО – учасників антитерористичної операції, учасників бойових дій, та осіб, які проходили службу в органах Міністерства внутрішніх справ та Збройних сил України.

У третій сесії йшлося про пільги, одноразову грошову допомогу у зв’язку із мобілізацією, одноразову допомогу у разі загибелі або втрати працездатності, пенсійне забезпечення членів сімей загиблих.

На четвертій сесії відбулася розмова з психологом. Анна Корчевська розповіла про різні види вправ для подолання стану ” емоційного вигорання” та про методи самовідновлення.

 

Перейти до вмісту